Flyers Neerzetten bij bedrijven waar de doelgroep komt

Komt onze doelgroep altijd in bepaalde winkels? Stel dat de beeldende kunst interesse heeft i cryptogeld (hebben ze niet :-) ) maar die komen wel in speciale winkels met kunstenaarsbenodigdheden.

Uiteraard is ook hier de doelgroepanalyse weer van het grootste belang. Het is beslist aan te raden dat de stichting hier eens een onderzoek naar instelt.

Voorzetje qua doelgroepen? Hier zijn er al een paar maar er zijn er beslist meer:

  1. De cryptoliefhebber. Dit zijn de van munt tot munt hoppende personen die met handel een leuke cent hopen te verdienen. Zijn niet echt aan een bepaalde munt gehecht maar komen massaal opzetten als er iets te verdienen lijkt. Of in jargon "valt er hier een munt te pumpe?". In het algemeen een groep met de loyaliteit van een dode haring.

  2. De EFL-liefhebber. Deze is te vergelijken met de cryptoliefhebber maar handelt met name in EFL door strategisch te kopen ťn te verkopen. EFL is dan ook een munt die zich daar uitstekend voor leent en daarmee nog wel eens een leuke extra zakcent op wil leveren. De loyaliteit ligt redelijk hoog.

  3. De EFL-belegger. Heeft een flinke voorraad EFL die onder geen voorwaarde wordt verkocht. Probeert wel af en toe wat bij te kopen. Valt onder de trouwe blijvers ofwel mensen met een hoge loyaliteit.

  4. De EFL-gebruiker. Wil EFL vooral gaan gebruiken als betaalmiddel maar kan het nog aan de straatstenen niet kwijt. En is dus wel gedwongen om het te bewaren. Op het moment dat er daadwerkelijk mogelijkheden komen mogen we verwachten dat deze groep flink kan groeien maar is weinig tot geen zicht op wanneer di zal gebeuren.

  5. De potentiŽle EFL-gebruiker. Een groep die interesse heeft om iets met EFL te gaan doen maar niet weet hoe en waar te beginnen.

  6. De EFL-leek. Heeft nog nooit van EFL gehoord maar zou misschien interesse hebben als hij wist dat het bestond en dat je er vrij gemakkelijk wat geld mee kunt maken.

  7. Onveilige POW munten. Het merendeel van de POW munten is niet veilig. Oeruschild kan hier ingezet worden. Biedt het aan en een wederdienst in de richting van promotie kan niet geweigerd worden.