Vereenvoudig de website waar dit forum op staat

De website egulden.com is door de vele toevoegingen voor een leek geleidelijk aan onbegrijpelijk geworden. Begrijpelijk maar heel slecht voor het imago. Daarnaast bevat de site geen informatie die de leek gaat begrijpen.

Vervang deze site door een doodsimpele die alleen gericht is op de voordelen van e-Gulden voor de bezitter. Alle techniek moet naar een tweede site die bedoeld is voor intimi die er inmiddels iets van begrijpen.

Een dergelijke toegankelijke site is veel gemakkelijker te promoten omdat nieuwkomers dan direct vinden wat ze zoeken. En dat is -inderdaad- antwoord op de allerbelangrijkste vraag: "Wat voor voordeel biedt het mij om nu egulden te kopen?"

De belangrijkste vraag van elke nieuwkomer. Maar het antwoord? Ik weet het niet te vinden.

Een tweede site is dan naar de intimi toe te schrijven die wel in achtergronden en cijfers interesse hebben. Beide zeer duidelijk gescheiden doelgroepen kun je dan optimaal bedienen.

En als een bezoeker geen antwoord krijgt op zijn belangrijkste vraag? Dan verdwijnt hij om nooit meer terug te komen. En dat is toch jammer, nietwaar.?